Weblapkészítés - Szathmári József informatika oktatás webdesign

Go to content

Main menu:

WeblapkészítésWeblap készítése egy olyan folyamat, amivel az Ön vállalkozása egész világból elérhetővé válik.

Legfontosabb szakaszok egy weblapkészítés folyamatban:

  Weboldalkészítés első fázisa – igény felmérés

Meg kell ismernem az Ön és a vállalkozása igényeit. Fel kell mérnem, mit is szeretnének a weboldala segítségével elérni. Itt több változat is lehetséges. Terméket kínálnak, vagy szolgáltatást, esetleg információkat. Mivel az igényfelmérést legjobban lehet személyesen megbeszélni, előnyösebb ha a vállalkozása Budapesten van.

   Weblap elkészítése


Fontos lépés hogy még az elején, közösen, elkészítünk egy honlap térképet. Ez valójában egy kis rajz, amin látszódnik a honlap felépítése. Itt fog igazából letisztázódni, hogy hány menüpont és oldal lesz a weblapon. Milyen oldalakat szeretnének, hogy ön által változtatható legyen a tartalomkezelő rendszerben, stb.

   Szövegek és képek begyűjtése, elkészítése


Weboldal készítéséhes az Ön közreműködésére is szükség van, mivel Ön ismeri legjobban a saját tevékenységét. A webtérképen szerepelt oldalakra szövegek és képek elkészítése nagyon fontos fázis a honlapkészítésben. Itt arra is gondolni kell, hogy ezt a tartalmat fogják a keresők is látni, tehát tartalmas és hasznos is legyen az a szöveg.

  Weboldal arculata


A weblapkészítésnek esztétikai szempontjából a legfontosabb a honlap arculat kiválasztása. Elkészítek egy pár változatot, és Ön kiválasztja a megfelelőt.

Itt nagy segítség számomra a már meglévő marketing anyagok, ha léteznek (névjegykártya, katalógus, prospektus, stb.)

   Tartalomfeltöltés és weblap tesztelése


Amikor a weblap elkészül, fel lehet tölteni tartalommal (pl. termékeket bevinni, híreket, eseményeket, aktuális ajánlat, stb)

   Weblapkészítés befejezése


A honlap a tesztelés és tartalom feltöltés után felkerülhet a saját helyére. Ezzel a munkánk nem fejeződött be, mivel fontos dolog még az utólagos változtatás. Ezek az igények valójában működés közben derülnek ki.

   Statisztikai nyomon-követés és elemzés


A weblapjára olyan nyomonkövetési eszközöket helyezek el, amivel pontosan tudni fogja követni a honlapja látogatottságát, milyen kulcsszavakra jöttek az oldalára, melyik a leglátogatottabb oldal, stb..


   Webmarketing/keresőoptimalizálás (Bővebben erről)

Ha igényes weblapra van szüksége keressen bizalommal!

 
Back to content | Back to main menu